Att prova nytt

Det är både kul och utmanande att prova nya saker. I helgen har jag gått upp i storlek när jag målar akvarell. En utmaning då man får byta penslar, tänka om när det gäller torktider och översikten blir inte lika tydlig. Några akvarell papper senare så började jag få lite mer kontroll och jag blev till sist nöjd med resultatet.  Så här, i nypon tider, kommer en akvarell av sommarens nyponrosor.

Nyponros - Såld
Nyponros c 47 x 55 cm – SÅLD

2 tankar kring ”Att prova nytt

  1. Kul att följa din utveckling Cilla. Tycker du är synnerligen begåvad. Min första förlovning Mell som gick Forum i Malmö kanske skulle mumlat lite om ”illustration” i st f ”konst”. Själv har jag inga problem med tekniskt väl genomförda arbeten. Ser framemot kommande porträtt på människor du möter. <3
    Kram
    Stefan

    1. Tack Stefan. Vill inte heller påstå att det är konst utan snarare ett konsthantverk enligt Natalie Siivonens definition:
      ”Ett konsthantverk är en artefakt avsett som ett prydnads- och/eller bruksföremål, med ett personligt och/eller estetiskt uttryck som både visar en konstnärlig och en hantverksmässig skicklighet, i vilket den i sin originalitet inte är avsedd för massproduktion.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.