Köpa/Buy

Det material jag lägger upp på sidan är min hobby men jag får frågan om jag säljer mina alster och det händer. Så de bilder eller alster som jag lägger upp här och som jag kan tänka mig sälja har en prislapp i bildtexten. Är du intresserad så skicka ett meddelande via formuläret nedan så kan vi säkert ordna något.

När en akvarell säljs med ram är det ram från Gallerix, oftas från deras vita Tellus serie. I priset ingår också passepartout. Naturligtvis kan man få med annan ram eller flera bilder i en ram, fråga om pris. Måtten under bilden anger själva målningens storlek, ramens och passepartouten anpassa till närmsta passande standardram.
Fotografier kan fås i olika storlekar. Hur stora beror på bildens kvalitet, fråga om du är intresserad.

Frakt tillkommer på priserna enl postens villkor.

 

The material I post on the page is my hobby but I do sell my work. So the pictures or articles that I post here and have i price tag in the caption is for sale. If you are interested, please send a message via the form below so we can probably arrange something.

Watercolors sold is framed with Ikeas Ribba unless otherwise stated.
Photographs are available in different sizes. How big depends on the image quality, ask if you are interested.

Shipping will be added to prices as per the record conditions.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande